Actueel

Op zondag 30 juni staat er iets heeeeel bijzonders op het programma van het Crossing Borders cultuur- en natuurfestival: een groot matinée-concert met 125 jeugdige muzikanten afkomstig uit o.a. Beek, Gangelt, Thorn, Sittard, Geleen, Einighausen, Ohé en Laak, Stevensweert en Grevenbicht! De afgelopen weken hebben ze flink gerepeteerd! Een aantal muzikanten stelt zich alvast graag aan jullie voor (check het filmpje)!

Op het programma van het matinée-concert staan toffe filmmuziek, knettergoede popnummers en échte harmoniemuziek (allemaal uitgezocht door de muzikanten zelf)! Marjolein Heijltjes neemt de zang voor haar rekening. Het geheel staat onder leiding van broer en zus Roy Deuss en Ardie van Peij-Deuss, en vindt plaats op het voormalig podium van André Rieu.

We beginnen om 10.30 uur en het weer wordt goed, dus kom a.s. zondag zeker even genieten van de jeugd, mooie muziek en een drankje in de zon! Kaartjes zijn slechts 5 euro (kinderen t/m 12 jaar gratis) en zijn verkrijgbaar via www.cecilia-online.nl/shop

We zien jullie graag op de Heuvelsweg in Grevenbicht!