Actueel

๐—ฉ๐—ฎ๐—ป๐—ฎ๐˜ƒ๐—ผ๐—ป๐—ฑ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฟ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ ๐˜€๐˜๐—ถ๐—ฝ๐˜ ๐—ผ๐—บ ๐Ÿญ๐Ÿต.๐Ÿฏ๐Ÿฌ ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ!

Terwijl we nog keihard nagenieten van het “Moeder Maas” concert van gisteren houden we de weersberichten voor vanavond nauwlettend in de gaten๐Ÿค“ Het lijkt een beetje spannend te worden. Daarom starten we vanavond stipt om 19.30 uur! Hopelijk kunnen we zo de nattigheid ontwijken๐ŸŒ‚โ›ˆ

Alle bezoekers ontvangen natuurlijk nog een mail met meer info (check altijd even je spam mocht je niks ontvangen๐Ÿ˜‰). Vanaf 18.30 uur is het festivalterrein in ieder geval geopend en ben je welkom voor een drankje of een gezellige babbel!

Aan alle bezoekers, vrijwilligers en partners die er gisteren bij waren: langs deze weg ontzettend bedankt voor jullie aanwezigheid, enthousiasme en natuurlijk jullie “dance moves” en zangkunsten – jullie waren fantastisch leuk๐Ÿ™

Speciaal woord van dank aan onze dirigent Jos Simons: zonder zijn visie en enorme voorbereidingswerk hadden we “Moeder Maas” niet kunnen spelen! Hoewel hij even niet op de dirigentenbok kan staan, was hij er gisteren bij in het publiek en dรกt vonden we heel erg sjiek!